روانشناسی, فرزند پروری, فرزندپروری و تربیت

زورگویی

زورگویی مخصوصاً در مدارس امری رایج است.برخی بچه ها ذاتاً سلطه جو هستند واین حس با زورگویی به دیگران ظاهر می شود.برخی بچه ها در محیط های(مثل خانه و …)مورد ظلم و تحقیر دیگران قرار گرفته اند که به جبران آن،نسبت به بچه های دیگر مخصوصاً بچه هایی کم سن و سال تر،زورگو می شوند.گاهی هم بچه ها ی زورگو به دنبال جلب توجه دیگران هستند.


1. با فرزند زورگو به هیچ عنوان برخورد خشونت بار نکنید؛چراکه این کار باعث تشدید کارهای او می شود.در ازای کارهای او ،مجازات هایی سازنده تعیین کنید؛مثل کمک کردن در انجام کارهای خانه،تهیه هدیه برای عذرخواهی از فردی که مورد زورگویی او واقع شده و …
2.به جای سرزنش و متهم کردن فرزندتان،سعی کنید در کمال آرامش با او صحبت کنید و با سوالات دقیق علت کار او را جویا شوید.پیشنهادات خود را برای کنترل این حس به اوارائه دهید.با او روش های مسالمت آمیز برخورد با دیگران را تمرین کنید.
3.او را در کلاس های مهارت های زندگی ثبت نام کنید تا در آنجا مهارت های لازم در خصوص خویشتن داری،احترام به دیگران و کلاً مهارت های مفید اجتماعی را بیاموزد.

4.سعی کنید فرزندتان را در دوست یابی به سمت انتخاب افراد درست هدایت کنید.معاشرت با افرادی که رفتارهای خشونت آمیز دارند،او را خشن و زورگو می کند.

.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *