روانشناسی, فرزند پروری, فرزندپروری و تربیت

گوش ندادن

فارغ از این مطلب که فرزندان ما خیلی زمان ها می شنوند ولی خود را به نشنیدن می زنند، در کل آموختن مهارت شنیدن بسیار ضروری است. به نظر می رسد اغلب افراد این مهارت را به درستی نیاموخته اند که فرزندان ما نیز از این امر مستثنی نیستند. حواس پرتی، نداشتن تمرکز یا مشغول کار دیگر بودن نیز از جمله عواملی است که بر روی مهارت شنیدن تاثیرگذار است.

پیشنهادات

1.به جای صحبت کردن و احیاناً فریاد کشیدن برای بیان خواسته ی خود از تماس چشمی با بدنی استفاده کنید. مثلاً بازوی فرزندتان را بگیرید و به چشمانشان نگاه کنید تا مطمئن شوید حواسشان جمع است و سپس خواسته ی خود را بگویید.

2.اگر عکس العملی در قبال صحبت خود از فرزندتان ندیدید، درخواست خود را با فریاد از او دوباره مطالبه نکنید بلکه به نزدش بروید و از او بخواهید درخواست شما را تکرار کند. با این کار مطمئن شوید صدای شما را شنیده است یا نه. از طرفی او نیز متوجه می شود باید در برابر شما حواس جمع تر باشد. چراکه شما در برابر درخواستتان جدی هستید و آن را پیگیری می کنید.

3.درخواست خود را مستقیم و در جملات کوتاه بیان کنید. صحبت های طولانی ، پر تفسیر و گاهاً آمیخته با نصیحت بچه ها را خسته می کند

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *